dinsdag, 15. maart 2011 - 22:09

B&W Almere zetten zich in voor NL DOET

Almere

Op 18 en 19 maart steken de burgemeester en wethouders van Almere de handen uit de mouwen. 'Zij doen mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NL DOET', meldt de gemeente Almere dinsdag.

Vrijdag 18 maart gaan de wethouders Arno Visser en Ben Scholten aan de slag op kinderboerderij De Stek. Ze zullen de groentetuin afbreken en opruimen en daarna bouwen zij met natuurlijke materialen een natuurspeeltuin voor kinderen. Wethouder Ineke Smidt gaat die dag picknicktafels bouwen bij Jeugdland in Almere Stad.

Zaterdag 19 maart gaan wethouders René Peeters en Ben Scholten het kleuterplein van OBS het Spectrum in Almere Buiten oppimpen.

Op 8 april luncht mevrouw Jorritsma met mantelzorgers in het kader van 'Mantelzorger aan tafel'. De burgemeester is afwezig tijdens de officiële vrijwilligersdagen, maar wilde toch graag meedoen met de actie. Daarom is er een later moment gekozen.

NL DOET is een landelijk initiatief en zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
Provincie:
Tag(s):