vrijdag, 25. maart 2011 - 8:58

Camerabeelden van verdachte mishandeling in Groningen

Groningen

Een 21-jarige inwoner van Groningen raakte op donderdag 03 februari 2011 rond 04.00 uur gewond in café ‘De Tapperij’ in de Poelestraat in Groningen. De politie beschikt over beelden van de verdachte die zij heeft vrijgegeven.

De Stadjer had onenigheid gekregen met een onbekende jongeman. De betreffende jongen sloeg hem vervolgens met een glas in zijn gezicht. De Stadjer raakte daarbij gewond aan zijn wang.

Het slachtoffer ging zelf naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwonding te laten behandelen. De politie bestudeerde hierop de camerabeelden in de binnenstad. Hierop is de verdachte van de mishandeling te zien. Het betreft een blanke man, ongeveer 20 a 22 jaar, normaal postuur, ongeveer 1.75 meter lang en donkerblond haar tot halverwege zijn nek.

Hij droeg die nacht een donkere driekwart jas, een donkere broek, een blauw overhemd over de broek, schoenen met lichtgekleurde veters en zolen.

De politie heeft de camerabeelden op haar YouTube-kanaal geplaatst, youtube.com/politiegrn.

Het gaat om de man die het meest rechts staat afgebeeld. Herkent u de man of heeft u meer informatie over de mishandeling, dan kunt u bellen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):