woensdag, 8. juni 2011 - 19:16 Update: 08-07-2014 0:27

Cars 2 vanaf 6 juli in de bioscopen

Vanaf 6 juli zal menig hart sneller gaan slaan want het langverwachte vervolg op Cars zal vanaf die dag in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Naast de bliksemsnelle actie is er in Cars 2 een kleurrijke nieuwe auto-cast toegevoegd bestaande uit onder andere geheime agenten, gevaarlijke boeven en internationale raceconcurrenten.

Zo maken we ook kennis met Holley Shiftwell (Lieke van Lexmond). Holley Shiftwell is een mooie jonge geheim agente die is opgeleid in Tokio en alle fijne kneepjes uit het vak kent. Op papier dan, want ervaring met het echte werk heeft ze als nieuwkomer nog niet! Dat ze nog geen ervaring heeft met het ‘echte’ werk is voor haar echter geen bezwaar — ze is super gemotiveerd en met de meest fantastische spionage uitrusting is ze klaar om in actie te komen. Finn McMissile heeft haar hulp nodig en niet alleen hij, maar ook Takel is diep onder de indruk — hoewel Takel voornamelijk onder de indruk is van haar schoonheid!

Niet alleen Lieke van Lexmond, die we kennen als actrice uit onder andere Goede Tijden Slechte Tijden en als presentatrice van onder andere The X Factor en The Ultimate Dance Battle, zal vanaf 6 juli te bewonderen zijn. Ook Eddy Zoey (professor Zundapp), Brainpower (Pacer) en Guus Meeuwis (Otis) zullen hun opwachting maken in dit spectaculaire vervolg. In Cars 2 steken super raceauto Bliksem McQueen (Hans Somers) en zijn beste vriend Takel (Frits Lambrechts) de Grote Oceaan over om te gaan racen tijdens de allereerste Grand Prix in de wereld. De race moet bepalen wie de snelste raceauto ter wereld is. Wanneer Takel in een internationaal spionnenavontuur verzeild raakt, blijkt de weg naar succes boordevol valkuilen, omleidingen en hilarische verrassingen te zitten. Takel bevindt zich met het ene wiel in de belangrijke race van Bliksem McQueen en met het andere wiel in een super geheime spionagemissie. Hij komt in een explosieve achtervolging terecht wat hem dwars door de straten van Japan en Europa leidt.
Categorie:
Tag(s):