donderdag, 22. september 2011 - 11:21 Update: 08-07-2014 0:56

Chelsea-huurling Kalas: 'Vitesse moet voor play-offs gaan'

(Elf Voetbal) Tomas Kalas wordt dit seizoen door Vitesse gehuurd van Chelsea. Voorzitter Merab Jordania onderhoudt goede contacten met de Engelse grootmacht en kon daarom de Tsjech naar Arnhem halen. De achttienjarige verdediger is blij met zijn kans in Nederland en weet dat hij bij Chelsea weinig uitzicht op speeltijd had.

"Dat is op dit moment een mission impossible", vertelt Kalas aan Voetbal International. "Er lopen daar zóveel goede spelers rond. Natuurlijk is het prachtig als je op jonge leeftijd naar een topclub kan, maar je komt alleen maar verder door te spelen. Daarom ook vond trainer André Villas-Boas het goed dat ik naar Vitesse zou gaan. Ik ben hier om de plek van Slobodan Rajkovic in te nemen."

De verdediger gelooft in een goede eindklassering voor de Arnhemmers. "Duidelijk is inmiddels dat we stabieler moeten worden, al vond ik die nederlagen tegen Ajax en AZ geen schande. Als we zondag van Excelsior winnen, staan we er heel goed bij. We moeten ons dit jaar plaatsen voor de play-offs", aldus Kalas.
Categorie:
Tag(s):