donderdag, 10. november 2011 - 20:02 Update: 08-07-2014 0:55

Cissé: 'Ik doe elke dag mijn best om weer terug te komen'

(Elfvoetbal) Sekou Cissé is sinds kort weer terug bij Feyenoord. De aanvaller was geruime tijd geblesseerd, maar speelde donderdag negentig minuten mee in het oefenduel van zijn club tegen Jupiler League-club Telstar (7-0 winst).

"Het is voor mij belangrijk om negentig minuten te spelen", zegt Cissé op het digitale huis van zijn club. "Dat is al zo lang geleden. Het tempo ligt toch hoger dan tijdens een training. Het ging op zich goed, al ben ik nooit tevreden. Als je een kans krijgt, moet je scoren. Ik ben blij dat ik dat twee keer heb gedaan."

"Ik doe elke dag mijn best om weer terug te komen. Op de trainingen, tijdens de wedstrijden van Jong Feyenoord/Excelsior en tijdens de invalbeurten in het eerste", aldus Cissé.

De aanvaller weet dat het beter moet van zijn kant. "Ik ken mijn situatie en ben daar logischerwijs niet tevreden over. Het is de keuze van de trainer, maar ik wil mezelf terugknokken in het elftal. Ik zal mijn plaats af moeten dwingen tijdens de trainingen. Ik denk dat ik op de goede weg ben."
Categorie:
Tag(s):