donderdag, 3. februari 2011 - 19:54 Update: 08-07-2014 1:00

Clasie tekent nieuwe langjarige verbintenis bij Feyenoord

Jordy Clasie blijft behouden voor Feyenoord. De 19-jarige middenvelder zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2014 aan de Stadionclub bindt.

Dit seizoen is de Nederlandse jeugdinternational op huurbasis actief voor satellietclub Excelsior, waar hij een basisplaats bekleedt, al 20 van de 21 duels speelde en uitstekend presteert.

"Spelen in een volle Kuip blijft mijn doel en hieruit blijkt dat de club vertrouwen in mij heeft", motiveerde de Rotterdammer, die sinds zijn negende voor Feyenoord uitkomt, zijn krabbel op de website van de club.
"Ik ben er echt hartstikke blij mee. Het geeft me een heel goed gevoel om te weten dat de club in mij gelooft. Ik heb even moeten wennen aan het niveau, maar ik denk dat ik me goed ontwikkel bij Excelsior. Ik ervaar het als een hele nuttige tussenstap. Ik ben blij dat ik afgelopen zomer die keuze gemaakt heb en heb het er erg naar mijn zin."

In Rotterdam-Zuid was de clubleiding blij met het verlengen van het contract van Clasie. "Jordy is een typisch voorbeeld van hoe de samenwerking met Excelsior succesvol kan zijn", aldus algemeen directeur Eric Gudde. "Hij heeft bij Excelsior tot op heden al heel veel speelminuten gehad op eredivisieniveau en zich daarmee uitstekend ontwikkeld. Hiermee heeft hij een basis gelegd om wellicht uiteindelijk het eerste elftal van Feyenoord te halen."
Categorie:
Tag(s):