vrijdag, 4. maart 2011 - 14:16

Compositietekening overvaller prostituee in Groningen

Groningen

Het roofcoördinatieteam van de Regiopolitie Groningen doet nog steeds onderzoek naar de overval op een prostituee in de Nieuwstad in Groningen. Er is ondertussen een tekening gemaakt. De politie vraagt mensen die de persoon op de compositietekening menen te herkennen te bellen met de politie.

Op donderdagochtend 10 februari 2011 liet de vrouw omstreeks 06:30 uur een klant binnen. Vervolgens bedreigde deze klant de vrouw met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Zij moest een geldbedrag afstaan. De overvaller was daarna wegerend in de richting van de Haddingestraat. De prostituee bleef ongedeerd.

Compositietekening

Rechercheurs hebben op basis van informatie van het slachtoffer een compositietekening laten maken van de dader. De politie beschikt over het volgende signalement: donker getinte man (vermoedelijk Surinaams); ongeveer 30 jaar oud; klein / iel postuur; ongeveer 1.65 – 1.70 meter lang. Hij was tijdens de overval in het zwart gekleed. Hij droeg een zwarte stoffen jas (heupmodel) met op de rug in witte letters "Replay". Ook droeg hij een zwarte baseballpet met een rode “Nike” logo.

Getuigen

De politie vraagt mensen die de man op de compositietekening menen te herkennen te bellen met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):