maandag, 24. oktober 2011 - 9:07 Update: 08-07-2014 0:56

Cruijff: 'Feyenoord oogde heel volwassen, fris en ambitieus'

(ElfVoetbal)Ondanks zijn Ajax-hart, zijn verleden als trainer en speler in de hoofdstad en zijn huidige functie in de Raad van Commissarissen, gaf Johan Cruijff toe dat Feyenoord zondag uitstekend had gespeeld in de Amsterdam ArenA. "Ik loof het dat ze druk naar voren zetten."

De Klassieker eindigde in 1-1, maar de gasten uit Rotterdam domineerden. Dat zag ook Johan Cruijff, die zijn column in De Telegraaf bijna geheel aan de strijd tussen de twee aartsrivalen wijdt. "Dit Feyenoord durfde in de Amsterdam ArenA druk naar voren te zetten en had de intentie om de wedstrijd naar de hand te zetten. Koeman had de spelers er blijkbaar van kunnen overtuigen, dat je tegen een aanvallend ingestelde ploeg als Ajax meer ruimte krijgt en het dus beter is vooruit in plaats van achteruit te voetballen."

"Feyenoord oogde daarom heel volwassen, fris en ambitieus. Ik vond het in ieder geval mooi om te zien hoe deze prachtige club weer bezig is om terug te komen naar het niveau waar het thuishoort. Dat is niet alleen voor alle Rotterdamse supporters een goede zaak, ook voor het hele Nederlandse voetbal."
Categorie:
Tag(s):