maandag, 4. april 2011 - 15:09 Update: 08-07-2014 0:59

Cruijff heeft ook geen vertrouwen meer in Barcelona

Amsterdam

(Elfvoetbal) Nadat het gebrek aan vertrouwen in de Ajax-leiding vorige week tot ontploffing kwam, lijkt Johan Cruijff ook niet meer gerust op een goede afloop bij FC Barcelona.

Cruijff waarschuwt zijn oude werkgever Barcelona voor het gevaar van de Oekraiense tegenstander Shaktar Donetsk, in de kwartfinale van de Champions League.

In zijn wekelijkse column in El Periodico de Catalunya schrijft Cruijff dat hij twijfelt of Real Madrid en Barcelona elkaar wel gaan tegenkomen in de halve finale van het miljoenenbal. De legendarische nummer 14 verwacht dat Real wel langs Tottenham zal geraken in de kwartfinale. Maar hij maakt zich drukker om Barcelona.

"Ik weet echt niet wat ik moet verwachten van Shakhtar. De speelstijl van Tottenham is ideaal voor Real Madrid. Maar Shakhtar is een heel andere ploeg. Ze zijn veel gevaarlijker", aldus Cruijff.

Barcelona en Shaktar gaan uitmaken wie in de halve finale zal spelen tegen Real Madrid of Tottenham Hotspur. De Oekraiense ploeg van de Roemeense trainer Mircea Lucescu versloeg in de achtste finale AS Roma op indrukwekkende wijze. Uit werd met 2-3 gewonnen en thuis werden de Italianen resoluut met 3-0 opzij gezet.
Categorie:
Tag(s):