woensdag, 6. juli 2011 - 10:18 Update: 08-07-2014 0:57

'Cruijff wil medewerking intrekken na afwijzing La Ling'

(ElfVoetbal) Het was hier in de column van hoofdredacteur Jan-Hermen de Bruijn al op maandag te lezen, nu pikken ook andere media het op: Johan Cruijff dreigt alweer met opstappen bij Ajax.

De legendarische nummer 14 is verbolgen over de manier waarop er bij Ajax met zijn aanbevelingen wordt omgegaan, zo weet nu ook NuSport.

Volgens de clubicoon wordt zijn benoeming van Tscheu La Ling als algemeen directeur van Ajax niet serieus genomen. Zelfs de meeste overige leden van de raad van commissarissen, waarin ook Cruijff zitting heeft genomen, zijn het niet eens met de aanstelling van La Ling. De leden zouden de oud-Ajacied na verschillende gesprekken afschilderen als 'te licht en niet betrouwbaar'.

Volgens ingewijden heeft Cruijff woedend gereageerd op de afwijzing en dreigt hij z'n hele medewerking aan het project-Ajax in te trekken. De situatie wordt door ingewijden omschreven als 'een chaos', ook al omdat Dennis Bergkamp en Wim Jonk amper aanspreekbaar zijn.

Ook op jeugdcomplex De Toekoms verloopt de integratie van Cruijff en kornuiten verre van soepel. Door een schrijnend gebrek aan overleg zou niemand weten waar hij aan toe is.
Categorie:
Tag(s):