maandag, 30. mei 2011 - 19:57

Cultuurlijk Aa en Hunze op Art Explosion

Cultuurlijk Aa en Hunze is zaterdag te vinden op de kunstmanifestatie Art Explosion in Assen.

In drie Cultuurlijk-stands is allerlei informatie te verkrijgen over de diverse evenementen. Daarnaast zal gemeentedichter Egbert Hovenkamp zijn dichtkunsten ten gehore brengen en zullen twee ‘zwanen’ van Het Zwanemeer (locatietheater op 18 en 19 juni in het Zwanemeerbos in Gieten) een kleine act opvoeren. De Cultuurlijk-stands zijn te vinden op het Koopmansplein.

Art Explosion is een jaarlijks terugkerende kunstmanifestatie in de binnenstad van Assen (10.00 - 17.00 uur), waar circa 34.000 bezoekers op afkomen. De openluchtmanifestatie brengt zo’n beetje alle kunstdisciplines bij elkaar: beeldende kunst, fotografie, textielkunst, theater en literatuur.

De gemeente Aa en Hunze is dit jaar de culturele gemeente van de provincie Drenthe. Voor inwoners, bezoekers en toeristen een prachtige gelegenheid om cultuur in Aa en Hunze te beleven. Onder het motto ‘Cultuurlijk Aa en Hunze’ staan dit jaar zo’n veertig evenementen op het programma die zoveel mogelijk gebruikmaken van de natuur als podium. Zo beleeft u zelf de kracht van toneel, muziek, dans of literatuur in combinatie met de natuur!
Provincie:
Tag(s):