zaterdag, 2. juli 2011 - 17:02

Damy Vos Held van Drenthe opent Alles Kids

Emmen

Damy Vos is zaterdag uitgekozen tot Held van Drenthe 2011. Dit gebeurde tijdens de opening van het eerste Alles Kids festival in Drenthe dat dit weekeinde in het centrum van Emmen plaats vindt. De 13-jarige inwoner uit Sleen werd uitgeroepen tot Held van Drenthe voor zijn heldhaftig optreden tijdens de oudejaarsnacht waarbij hij brand in zijn ouderlijke woning wist te voorkomen.

De Held van Drenthe opende Alles Kids met een kanonschot vol confetti. Na de opening konden de kinderen met de ambtsketen van de Emmer burgemeester Cees Bijl om met de burgervader in gesprek over wat zij zouden doen als zij burgemeester zouden zijn.

Alles Kids bestrijkt het hele centrum van Emmen en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar en volledig gratis toegankelijk. Dankzij de ruim 45 deelnemers aan het evenement kunnen kinderen tot zondagavond bijna alles doen wat zij leuk vinden. Zondagavond 3 juli wordt het festival afgesloten op het Marktplein met de Kids Top 20, bekend van TV. De presentatie is in handen van Kim Lian van der Meij. Diverse topartiesten uit de Kids Top 20 komen naar Emmen, waaronder Lisa Amy en Shelley, Anna & Senna, Monsif en Kevin Hellenbrand (bekend van CH!PZ).
Provincie:
Tag(s):