vrijdag, 16. september 2011 - 20:48

Dansweek Zeeland

Tijdens de Dansweek Zeeland bruist Zeeland van dansactiviteiten met optredens, films, audities en workshops.

De Dansweek, die wordt gehouden van 8 tot en met 15 oktober 2011, is een initiatief van Stichting DanZee en Scoop.

Vooral 9 oktober is een echte doe-dag. Dan organiseren DanZee en Scoop in het Scheldetheater in Terneuzen om 11.00 uur een workshop urban/modern. In de middag zijn er audities waarbij je kans maakt op deelname aan Dance Date en kun je een bezoek brengen aan de Dansproeverij.

Dance Date is een omvangrijk dansproject in samenwerking met Holland Dance, dat gevorderde amateurdansers de kans biedt om met gerenommeerde choreografen te werken. Dit jaar heeft Holland Dance onder andere Marco Gerris weten te strikken uit het bekende TV programma ‘So You Think You Can Dance’. Inschrijven kan via de website www.holland-dance.nl.

De workshop urban/modern wordt gegeven door Spikey Lee Claessens. Combinaties van diverse dansstijlen in de hiphop behoren tot zijn specialiteiten. Dit veelzijdig talent leeft voor dans! Schrijf je dus snel in voor deze workshop door een mailtje te sturen aan baudenaert@scoopzld.nl. Iedereen vanaf 12 jaar of ouder kan deelnemen aan de workshop. Deelname kost € 5,- contant te voldoen bij aankomst.

Op 9 oktober wordt de dag om 16.00 uur afgesloten met de ‘Dansproeverij’, een voorstelling waarbij je kan beleven hoe rijk Zeeland eigenlijk is aan dans! Kaarten hiervoor zijn te koop via www.scheldetheater.nl.

Je kunt je nog tot half september opgeven voor de workshop en de audities op 9 oktober in het Scheldetheater Terneuzen. Kijk voor alle informatie over de Dansweek Zeeland op www.scoopzld.nl/dansweekzeeland
Provincie:
Tag(s):