vrijdag, 15. april 2011 - 20:12 Update: 08-07-2014 0:59

De Boer: 'Ajax gelooft weer in de landstitel'

(Elfvoetbal) Het geloof in de titel is terug in Amsterdam. Trainer Frank de Boer heeft zijn ploeg erop gewezen dat er aan het eind van dit seizoen nog 'iets moois te halen valt'. Tijdens het wekelijkse persmomentje hamerde de trainer er wel op dat de ploeg zich niet meer kan laten verrassen, zoals in Den Haag gebeurde.

"Iedereen gelooft weer in de titel", zegt De Boer op de officiële website van de Amsterdammers. "De spelers moeten het uiteindelijk doen. Als technische staf kunnen wij alleen maar aangeven. Wat in ieder geval helder is, is dat de komende weken niet mag gebeuren wat laatst op bezoek bij ADO gebeurde. We mogen ons niet meer laten verrassen", aldus de Boer.

De Boer heeft in het duel met NEC weer de beschikking over verdediger Toby Alderweireld. "Hij heeft nu twee dagen volledig met de groep meegetraind", zegt De Boer over de Belg. "Beide trainingen heeft hij goed doorstaan. Hij heeft geen reactie gekregen. Ik ga er daarom vanuit dat hij zondag tegen NEC weer volledig inzetbaar is", aldus De Boer, die geen makkelijke walk-over verwacht in Nijmegen. "NEC doet het goed dit seizoen. Bovendien hebben ze met Björn Vleminckx de topscorer van de Eredivisie in huis. Er is dus totaal geen reden om ze te onderschatten. Zeker niet nu we weer kansen maken op de titel. Dat besef is er wel", besluit De Boer.
Categorie:
Tag(s):