vrijdag, 11. maart 2011 - 10:12 Update: 08-07-2014 1:00

De Boer: 'Als we zo blijven spelen, kunnen doelpunten niet uitblijven'

[ELF-Voetbal] Ajax verloor donderdagavond dan wel met 0-1 van Spartak Moskou, trainer Frank de Boer heeft nog veel vertrouwen in een goede afloop. De uitslag is het enige waar de coach van baalde.

"We hebben erg goed gespeeld, maar helaas wilde die bal er maar niet in", zei De Boer na afloop. "Toch ben ik heel positief over de toekomst. Als we zo blijven voetballen, dan kunnen de goals niet uitblijven."

Die moet Ajax dan volgende week donderdag in Moskou gaan maken. "Hopelijk krijgen we volgende week opnieuw zo veel kansen. Dat hebben we alsnog een goede kans om de kwartfinale te bereiken. Ik ben alleen teleurgesteld over de uitslag. Het spel was in mijn ogen goed."

Mounir El Hamdaoui was net als afgelopen zondag niet van de partij. "Op sommige momenten hadden we hem vandaag best kunnen gebruiken" erkende De Boer. "Maar nogmaals, we hebben ook de beste wedstrijd onder mijn leiding gevoetbald."

"Dit is echt ongelooflijk. We doen ons zelf te kort. We moeten geen scoren. Zij maken een goal terwijl het niet eens een kans was", reageerde Demy de Zeeuw tegenover De Telegraaf. "Het wordt nu heel lastig in het tweede duel."

De middenvelder zocht de schuld ook bij zichzelf. "Ik had in ieder geval één keer moeten scoren, maar ik heb wel drie goede kansen gehad", baalde hij.
Categorie:
Tag(s):