dinsdag, 17. mei 2011 - 11:02 Update: 08-07-2014 0:58

De Boer krijgt Cruijff-zegen voor viertal versterkingen

Amsterdam

(Elf Voetbal) Frank de Boer heeft laten weten dat zijn selectie voor volgend seizoen rond is als hij zijn vier beoogde versterkingen krijgt.

De Boer denkt met Theo Janssen, Kolbeinn Sigthorsson, Derk Boerrigter en Thulani Sereno klaar te zijn voor de Champions League. De oefenmeester heef zelfs contact gezocht met Johan Cruijff over het viertal, die zijn goedkeuring heeft gegeven.

"Met die vier versterkingen zouden we een mooie, brede selectie krijgen", zegt De Boer in gesprek met De Telegraaf. "Daar willen we graag naartoe. Elke positie in onze selectie is op die manier dubbel bezet. En omdat het een jonge groep is, krijgen alle spelers gegarandeerd speelminuten. Iedereen moet het gevoel hebben erbij te horen. Zo doet Alex Ferguson het ook bij Manchester United. En in deze tijd is dat bijna noodzakelijk."

Ajax lijkt vandaag de transfer van Derk Boerrigter af te ronden. De transfers van Theo Janssen en Kolbeinn Sigthorsson lijken wat meer tijd in beslag te nemen. Thulani Sereno is van filiaalclub Ajax Cape Town, waar Foppe de Haan de scepter zwaait. Het aantrekken van de Zuid-Afrikaanse spits zal binnenkort worden afgerond.
Categorie:
Tag(s):