donderdag, 22. september 2011 - 21:40 Update: 08-07-2014 0:56

De Jong: 'De wedstrijd zal voor een kleine familiereünie zorgen'

(Elfvoetbal) Luuk de Jong speelt zaterdagavond voor het eerst sinds de gewonnen wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal weer tegen zijn broer Siem de Jong. De aanvaller van koploper FC Twente weet dat zijn ploeg top moet zijn om zonder puntverlies terug te keren bij nummer drie Ajax.

"Ik vond Ajax tegen PSV toch iets minder spelen dan normaal", aldus de international. "Maar dat zegt niets over de wedstrijd tegen ons, ze spelen thuis en zullen toch vol voor de overwinning gaan. In de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal hadden ze duidelijk een manier gevonden ons te bestrijden. Het kan zijn dat ze heer en meester waren, maar wij wonnen wel."

De Jong verwacht dat zijn trainer Co Adriaanse aanvallend wil gaan spelen. "Ik verwacht een heel open wedstrijd, want Adriaanse kennende zullen wij ook aanvallend voetballen. Het is een leuke wedstrijd en het zal weer een kleine familiereünie worden", aldus De Jong, die weet dat hij zal spelen tegen zijn oudere broer.

"De vorige keer waren er zeker twintig familieleden. Dit maal mag Siem voor de kaarten zorgen, hij speelt immers thuis", grapt de aanvallend ingestelde speler tot besluit.
Categorie:
Tag(s):