maandag, 20. juni 2011 - 19:53

De smaak van zacht water

Zierikzee

(Advertorial) Waterontharder AquaCell doet meer dan verwacht:Sander van Kooperen uit Zierikzee zocht een oplossing voor het harde kraanwater dat witte aanslag in zijn badkamer veroorzaakte.

Hij vond die oplossing in de waterontharders van AquaCell. Maar tot zijn verassing was er méér. Het drinkwater dat altijd een metalige nasmaak had, was ‘veranderd in Spa Blauw’. En de huidirritatie die hij vaak aan het douchen overhield, daar is hij nu van af.

Witte aanslag in de doucheruimte, op de douchekop en op de kranen. Wie wil er niet van af? Sander van Kooperen had een simpele redenering: “Je kunt het dagelijks zorgvuldig schoonmaken. Maar het moet ook anders kunnen. Hooguit één keer per week bijvoorbeeld. Daar móet iets voor zijn.” Die overtuiging was hem ingegeven door een artikel dat hij in een vakblad voor het bedrijfsleven had gelezen. “Als het voor bedrijven bestaat, waarom dan niet voor particulieren?”

Veel ongeloofwaardige ‘oplossingen’
Meneer van Kooperen ging dus op zoek in kranten en bladen en op internet. Hij vond nogal wat ‘oplossingen’ waar hij met zijn technische achtergrond ‘weinig geloof aan hechtte’, zoals hij het netjes uitdrukt. “Zo’n magneet rond de waterleiding bijvoorbeeld; dat kan hooguit heel plaatselijk werken.”

Lees verder...
Provincie:
Tag(s):