donderdag, 5. mei 2011 - 12:12

De Wandelgang: Mathijsen in beeld bij Ajax - AC Milan wil Martins Indi - Valckx in gesprek met Panathinaikos

(Elf Voetbal) In de wandelgangen gaan dagelijks volop geruchten over op handen zijnde transfers in voetballand. ELF Voetbal pikt deze signalen op en zet ze op een rijtje.

Ajax heeft een opvolger voor Jan Vertonghen op het oog. Mocht Vertonghen vertrekken uit Amsterdam, dan moet Joris Mathijsen hem opvolgen. De 31-jarige Mathijsen heeft nog een contract voor één jaar bij de Hamburgse club, en moet 3 miljoen euro opleveren. Eerder deze week werd in de media bekendgemaakt dat Mathijsen en Eljero Elia kunnen vertrekken bij HSV.

MILAAN - Internazionale heeft Luc Castaignos al vastgelegd voor komend seizoen, maar ook stadgenoot AC Milan scout bij Feyenoord. Volgens de Gazzetta dello Sport hebben de Rossoneri Bruno Martins Indi in het vizier. De 19-jarige verdediger heeft de laatste weken een basisplaats in de ploeg van trainer Mario Been en zou daarbij zijn opgevallen bij Milan, dat het team wil gaan verjongen.

ATHENE - Stan Valckx is in gesprek met het Griekse Panathinaikos. De Limburger moet de nieuwe technische directeur worden van de Griekse topclub. Valckx is momenteel in dezelfde functie in dienst bij het Poolse Wisla Krakow. Volgens het AD Sportwereld heeft Valckx al enkele gesprekken gevoerd met de Grieken.
Categorie:
Tag(s):