maandag, 15. augustus 2011 - 16:54 Update: 08-07-2014 0:57

Derijck voor vier seizoenen naar PSV: 'De ideale stap'

Eindhoven

(Elfvoetbal) Timothy Derijck is maandag officieel door PSV gepresenteerd aan de media. De verdediger wordt overgenomen van ADO Den Haag.

Derijck zet zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de Eindhovenaren. Aankomend weekeinde staat meteen een speciaal duel voor de mandekker op het programma, dan treed hij aan tegen zijn voormalig werkgever.

"Een stap die ik gehoopt had. PSV is een heel grote club, daar hoefde ik niet lang over na te denken", begint de Belg op het digitale thuis van de club uit Eindhoven. "PSV komt misschien maar één keer langs. Het is een club die altijd om de titel speelt en elke wedstrijd moet winnen. Dit is de ideale stap voor mij."

Voordat Derijck de overstap naar de Rood-witten maakte sprak hij met trainer Fred Rutten. "Ik geef geen garanties, zei hij, dat doet hij aan niemand. Dat is voor mij heel normaal, je moet werken voor je basisplaats." De speler kijkt alvast vooruit naar de ontmoeting met ADO. "Ik kijk er naar uit, dat is natuurlijk voor mij heel speciaal. Als het voorbestemd is."
Categorie:
Tag(s):