zaterdag, 16. april 2011 - 16:49

Dick Haveman met korpseer herdacht

Groningen

Dick Haveman, de 48-jarige hoofdagent die woensdagavond in Baflo om het leven kwam, wordt aanstaande woensdag 20 april met korpseer herdacht.

De dienst vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in de Martinikerk in Groningen. De begrafenis van de politieman vindt in besloten kring plaats.

Bij de herdenkingsdienst zijn veel politiemensen aanwezig die hun collega de laatste eer willen bewijzen. Met de familie is afgesproken dat RTV Noord bij de herdenkingsdienst in de Martinikerk aanwezig is. Daarnaast is in overleg met de familie één persfotograaf aanwezig in de Martinikerk. Deze persfotograaf stelt de foto’s beschikbaar aan de media. Schrijvende journalisten die in het bezit zijn van een politieperskaart zijn welkom in de kerk. Ze moeten zich voor maandag 18 april 17.00 uur, aanmelden bij de afdeling Communicatie van Regiopolitie Groningen, via voorlichting@groningen.politie.nl.

De familie wil in besloten kring afscheid nemen van Dick. Daarom verzoeken wij de media, met uitzondering van de herdenkingsdienst, afstand te houden. Wij vertrouwen erop dat de media op gepaste wijze stilstaan bij de herdenkingsdienst en de wensen van de familie respecteren.
Provincie:
Tag(s):