maandag, 26. september 2011 - 12:39

Documentaire over 'Grand Prix Roggel'

Roggel

Van de ‘Grand Prix in Roggel’ is vandaag een documentaire verschenen. De documentaire is gemaakt door Andreas Pasvantis van productiehuis 328 Stories.

Sinds begin augustus heeft hij de inwoners van het Limburgse dorp Roggel op de voet gevolgd in aanloop naar de Grand Prix van Roggel. Formule 1 coureur Jenson Button nam het op maandag 12 september in de straten van het dorp op tegen de drie snelste inwoners van Roggel.

In de documentaire is vooral te zien hoe Roggel en de Roggelnaren het evenement beleven. Vanaf het moment dat de Grand Prix van Roggel werd aangekondigd is Pasvantis betrokken bij het selecteren van de snelste inwoners, het asfalteren van nieuw wegdek, het opbouwen van het racecircuit, de informatie avonden voor omwonenden en uiteraard de race zelf. De documentaire duurt 12 minuten en belicht alle aspecten van dit unieke evenement dat door middel van een hechte samenwerking tussen Vodafone Nederland en Gemeente Leudal tot stand is gekomen. Aanleiding voor de Grand Prix van Roggel is de introductie van Vodafone Thuis, het nieuwe product van Vodafone dat Internet, Bellen & TV via het glasvezelnetwerk voor consumenten mogelijk maakt.

Bekijk hier de documentaire
Provincie:
Tag(s):