woensdag, 26. oktober 2011 - 21:06

Dode en gewonde bij aanrijding op A28 bij Nunspeet

Nunspeet

Bij een ongeval op de A28 onder Nunspeet is woensdagavond een automobilist om het leven gekomen. Een andere bestuurder raakte zwaar gewond. Een inzittende van een derde auto die bij het ongeval betrokken was raakte gewond en de tweede inzittende van die auto kwam met de schrik vrij. Dit meldt een woordvoerder van het KLPD.

Het ongeval, waarbij drie auto’s betrokken bleken te zijn, werd even voor half acht gemeld. Twee auto’s kwamen in de berm tegen een boom tot stilstand en de bestuurder van een van de auto’s was op slag dood. De andere bestuurder is zwaargewond naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

Voor de hulpverlening werden meerdere ambulances, de brandweer, de politie en een traumahelikopter ingezet. De snelweg richting Zwolle is afgesloten en het verkeer word bij Hoevelaken via Beekbergen en Hattemmerbroek omgeleid. Het Korps landelijke politiediensten(KLPD) stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval. Getuigen wordt verzocht met het KLPD contact op te nemen via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):