woensdag, 30. maart 2011 - 13:21

Dode in auto Kamperland betreft ernstig misdrijf in familiaire sfeer

Kamperland

Uit het onderzoek, dat dinsdag is opgestart door Politie Zeeland naar aanleiding van het aantreffen van een personenauto met een dode erin in Kamperland, is gebleken dat er een ernstig misdrijf heeft plaatsgevonden in de familiaire sfeer. ‘Waar dat misdrijf heeft plaatsgevonden wordt nog onderzocht, meldt de politie woensdag.

Auto onderzocht
Nadat het onderzoek door de afdeling Forensische Ondersteuning op de plaats delict was afgerond is de auto overgebracht naar een onderzoeksplaats waar de auto zelf minutieus kon worden onderzocht.

Onderzoek in woning echtpaar
Het stoffelijk overschot dat in de auto is aangetroffen blijkt te zijn van een 64-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. De persoon die met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht, betreft de 65-jarige echtgenoot van het slachtoffer. In hun woning is dinsdag onderzoek gedaan en ook heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden in de buurt waar het echtpaar woonde.

Man aangehouden
De man is door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden en, nadat hij in het ziekenhuis was behandeld, overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De man zit nog vast en wordt later deze week voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Onderzoek doodsoorzaak vrouw
Op dit moment is er een onderzoek gaande naar de doodsoorzaak van de vrouw. Daarbij hoort ook een sectie die door het Nederlands Forensisch Instituut wordt uitgevoerd. De politie hoopt dat deze sectie meer duidelijk maakt over de oorzaak van het overlijden van de vrouw.
Provincie:
Tag(s):