zondag, 24. juli 2011 - 10:12

Dode man aangetroffen in de berm

Schiedam

Aan de Polderweg in Schiedam is zondagochtend vroeg een dode man aangetroffen langs een sloot. Uit onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

Zondagochtend om kwart voor acht werd bij de politie gemeld dat er een lichaam in het water langs de Polderweg lag. Agenten gingen troffen ter plaatse een stoffelijk overschot aan dat half in het water lag.

Er was niet meteen duidelijk hoe de man om het leven gekomen was. Een arts en medewerkers van de forensische opsporing gaven na onderzoek aan dat zij sporen van geweld op het lichaam hebben aangetroffen. Zij gaan er vanuit dat de man door een misdrijf om het leven gekomen is. Zijn identiteit is nog onbekend.

De politie heeft direct een grootschalig onderzoek opgestart. 21 rechercheurs doen er alles aan om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor het overlijden van het slachtoffer.

Er wordt op dit moment gesproken met mogelijke getuigen en er worden sporen langs het water aan de Polderweg onderzocht. Zondag wordt er sectie verricht op het lichaam. Hieruit zal onder andere duidelijk moeten worden wanneer de man om het leven gebracht is.
Provincie:
Tag(s):