maandag, 27. juni 2011 - 9:04

Dode man gevonden in Almere-Stad

Aan de Mosweg nabij het sportpark Rie Mastenbroek in Almere Stad is maandagochtend het stoffelijk overschot van een man gevonden.
Dit meldt politie Flevoland.

Update 13.30 uur
De dode man die vanmorgen werd gevonden in het park aan de Mosweg is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Tot deze conclusie komen specialisten van de Forensische Opsporing na grondig en uitgebreid sporenonderzoek op de ‘plaats delict’.

Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat er sprake is van zelfdoding. De identiteit van de man is bekend, het gaat om een 52-jarige Almeerder. Familierechercheurs begeleiden familieleden van de overledene.

Eerdere bericjhtgeving
De man werd tussen 07.30 uur en 08.00 uur door voorbijgangers aangetroffen. De politie is direct een uitgebreid technisch forensisch onderzoek gestart. De plaats delict is afgezet en een helikopter heeft luchtfoto's gemaakt.

Specialisten van Forensische Opsporing richten zich in éérste instantie op de identiteit van de man en een mogelijke doodsoorzaak. Voor de politie is het nog onduidelijk wat er is gebeurd. Zij houdt rekening met een misdrijf, maar sluit ook een natuurlijke dood of zelfmoord niet uit.
Provincie:
Tag(s):