zaterdag, 9. april 2011 - 20:20

Dode man in Vlissingen gevonden

Vlissingen

Zaterdagochtend heeft de politie in een kamer in een appartementengebouw aan de Singel in Vlissingen een dode man aangetroffen. Onderzoek wees uit dat er geen sprake is van een misdrijf. Het gaat vermoedelijk om de bewoner van deze kamer.

Omstreeks 10.50 uur ontving de meldkamer van de politie een melding dat vermoedelijk een dode man in de kamer van dat gebouw lag. De politie trof inderdaad een stoffelijk overschot aan. In het appartementengebouw en in de directe omgeving werd een onderzoek gestart. Het stoffelijk overschot is in de loop van de middag met behulp van een ladderwagen van de brandweer van de bovenverdieping gehaald en voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht.

De politie vermoedt dat het om de 46-jarige bewoner van deze kamer aan de Singel gaat. Uit het onderzoek ter plaatse en in het mortuarium (door een technisch rechercheur van de forensische opsporing en een politiearts) bleek dat er geen sprake van een misdrijf is. Uit nader onderzoek zal definitief de identiteit moeten blijken. Omstreeks 15.00 uur is de woning en de directe omgeving weer vrijgegeven
Provincie:
Tag(s):