maandag, 10. oktober 2011 - 19:14

Dode meisje Rotterdam blijkt Jennefer. Ouders herkende dochter aan de hand van recherchefoto's

Rotterdam

Het stoffelijk overschot dat van zondag op maandag is gevonden in de zaak van de vermiste Jennefer uit Rotterdam is Jennefer. Dat heeft de politie maandagavond gezegd.

De ouders hebben aan de hand van foto's het aangetroffen stoffelijk overschot in de woning aan de Boergoensestraat herkend als de 10-jarige Jennefer van Oostende. Het meisje is overgebracht naar een locatie waar het onderzoek op het lichaam wordt voortgezet. Ook wordt sectie verricht om de doodsoorzaak vast te stellen.

De politie kan op dit moment nog niet zeggen hoe het meisje om het leven is gekomen. Ook niet of er andere kinderen in de woning waren toen de 10-jarige stierf.

De politie heeft kort na het aantreffen van het meisje de 26-jarige ex-man van de zus van Jennefer aangehouden in zijn woning aan de Boergoensestraat. Het gaat om de bewoner van het huis waar Jennefer voor het laatst is gezien.

De man is aangehouden op verdenking van onttrekking aan het bevoegd gezag en is in verzekering gesteld.

De politie onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. De ouders van de vermiste Jennefer zijn geïnformeerd over het aantreffen van het lichaam en krijgen professionele hulp.

Jennefer wordt sinds zaterdagavond vermist. Na een onenigheid zou ze zijn vertrokken naar het huis van haar vader. Daar is zij echter nooit aangekomen. De politie is direct na de melding van de vermissing een groot onderzoek gestart. Hierbij zijn onder andere sms-berichten verstuurd via Burgernet en is een Amber Alert uitgestuurd. Het Amber Alert is inmiddels ingetrokken.
Provincie:
Tag(s):