woensdag, 9. februari 2011 - 19:41

Dode vrouw A67 heeft Duitse nationaliteit

Venlo

De dode vrouw die vrijdagmiddag werd aangetroffen langs de A67 in Venlo betreft een 32-jarige Duitse vrouw. Zij komt uit de plaats Lünen, in de buurt van Dortmund. Dit heeft de politie Limburg-Noord woensdag bekend gemaakt.

Het onderzoek naar het misdrijf is nog in volle gang. De politie onderhoudt nauwe contacten met haar Duitse collega’s om dit misdrijf op te lossen. De politie is nog op zoek naar de auto van het slachtoffer. Het gaat om een blauwe Fiat Punto uit 1998 met de Duitse kentekenplaat: UN MQ439.

Inmiddels heeft de politie, mede naar aanleiding van het landelijke opsporingsbericht dat zaterdagavond werd uitgezonden, zo'n 150 tips binnen gekregen. De recherche trekt deze tips momenteel allemaal na.
Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die afgelopen vrijdag of de dagen en nachten daarvoor iets verdachts hebben gezien op de A67, net voorbij klaverblad Zaarderheiken bij Venlo.

Afgelopen weekend is op parkeerplaatsen in de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer afval verzameld en veiliggesteld. Woensdag is de politie begonnen met het doorzoeken van het afval in de hoop aanknopingspunten te vinden.
Provincie:
Tag(s):