zondag, 6. februari 2011 - 18:35

Dode vrouw A67 Venlo door misdrijf om het leven gekomen

Venlo

De vrouw die vrijdagmiddag levenloos op een talud langs de snelweg A67, ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken in Venlo, werd aangetroffen is door een misdrijf om het leven gekomen. Dit bleek uit de sectie die zaterdag op het stoffelijk overschot werd verricht. Wat de doodsoorzaak is geweest, willen politie en justitie op dit moment nog niet kenbaar maken.

Ook is het onderzoeksteam ervan overtuigd de identiteit van slachtoffer achterhaald te hebben. Het rechercheteam wil in het belang van het verdere onderzoek echter nog geen mededelingen doen over deze identiteit. Zo'n 20 rechercheurs werken nog aan deze zaak.

Het slachtoffer werd vrijdagmiddag rond kwart over drie door wandelaars aangetroffen, waarna een groot politieonderzoek werd opgestart. Er werd sporenonderzoek verricht, de omgeving werd uitgekamd en er werd een landelijk opsporingsbericht uitgezonden.

In totaal zijn er meer dan honderd tips binnengekomen bij de politie. Het politieonderzoek en de tips hebben nog niet geleid tot een vastgestelde identiteit. Mensen die iets verdachts hebben gezien op vrijdag 4 februari of in de dagen daarvoor tussen de Duitse grens en de afslag Sevenum, of anderszins belangrijke informatie voor dit onderzoek hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):