dinsdag, 7. juni 2011 - 19:41

Dode vrouw gevonden in de Waal bij Tuil

In de nacht van zondag op maandag sloeg een automobilist na het negeren van een stopteken op de vlucht en reed uiteindelijk om 00.45 uur de Waal bij Tuil in.

Hoewel intensief gezocht is, is de man tot op heden niet gevonden. Wel werd maandagmiddag rond 14.00 uur, op circa 500 meter van de plaats waar de auto te water geraakt was, het stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. Ook werd de auto gelokaliseerd. De auto is gisteravond uit het water gehaald en voor onderzoek overgebracht naar Forensische Opsporing in Elst.

Naar de vermoedelijke bestuurder, een 27-jarige man uit Gorinchem, wordt nog altijd gezocht. Het stoffelijk overschot dat was aangetroffen is inmiddels geïdentificeerd. Het blijkt te gaan om een 24-jarige vrouw uit Huizen. Zij was een bekende van de bestuurder.

Agenten hebben bij het geven van het stopteken, tijdens het volgen en na het te water raken alleen de bestuurder gezien. De politie wil daarom graag weten wie de auto, een zwarte BMW uit de 3-serie, zondagnacht op de route van Huizen naar Tuil heeft zien rijden. Het gaat dan om de tijd tussen middernacht en circa 00.45 uur. De politie is vooral op zoek naar getuigen die meer over de inzittenden van de auto kunnen vertellen.
Provincie:
Tag(s):