vrijdag, 13. mei 2011 - 13:11

Dode vrouw in auto gevonden

Houten

Op donderdagmiddag 12 mei is een vrouw levenloos aangetroffen in een auto. Korte tijd later is een verdachte aangehouden.

Omstreeks 15.40 uur krijgt de politie de melding dat een vrouw onwel is geworden in een auto, die geparkeerd staat op het Linzen-oord. Agenten gaan ter plaatse. Daar blijkt dat er ook al een ambulance is gearriveerd. De ambulancebroeders constateren dat de vrouw, 38 jaar oud en afkomstig uit Den Haag, al is overleden.

Gezien de verdache omstandigheden waaronder de vrouw om het leven is gekomen, wordt de omgeving direct afgezet en start de politie een onderzoek. Dat leidt naar een 66-jarige man uit Houten. Wat zijn rol is bij het overlijden van de vrouw moet uit verder onderzoek blijken. De politie onderzoekt of de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Aan getuigen die op donderdagochtend of -middag iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van het Linzen-oord, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):