woensdag, 23. februari 2011 - 9:54

Donderberg start volgende week met VVV-Venlo Buurtbattle

Roermond

Woensdag 2 maart aanstaande gaat de VVV-Venlo BuurtBattle van start in de Roermondse wijk Donderberg. De openingsbijeenkomst vindt plaats in jongerencentrum Gotcha.

Tijdens de start worden de deelnemende teams aan het publiek voorgesteld door de VVV-Venlo ambassadeurs van de BuurtBattle: Rachid Ofrany, Rick Verbeek, Dianne Reemers en Lenie Onzia. Alle spelers tekenen vervolgens persoonlijk een officieel contract.

Jongeren vertegenwoordigen hun buurt in een straatvoetbaltoernooi. Wekelijks wordt op woensdagmiddag een competitie gespeeld tussen de buurtteams. Deze buurtteams strijden sportief met en tegen elkaar om de VVV-Venlo BuurtBattle. Het gaat hierbij niet alleen om straatvoetbal, teams kunnen ook punten scoren door Fair Play en buurtbijdragen. Fair Play bestaat uit sportief gedrag in en rondom de wedstrijden, het nakomen van afspraken maar ook het gedrag in de wijk of op school. Een buurtbijdrage is een activiteit/klusje in de wijk. De beste teams gaan een onvergetelijke dag tegemoet: zij mogen de uiteindelijke finale spelen in Seacon Stadion - De Koel - in Venlo.
Provincie:
Tag(s):