dinsdag, 15. november 2011 - 13:08 Update: 08-07-2014 0:27

Donderdag 1 december de première van musical ‘Ramses’

Den Haag

Twee jaar na het overlijden van levenskunstenaar Ramses Shaffy komt Albert Verlinde Entertainment met de indrukwekkende musical ‘Ramses’.

Vanaf 19 november kruipt William Spaaij in de huid van de ‘jonge’ Ramses Shaffy. De ‘oude’ Ramses zal wisselend worden gespeeld door Tom Jansen en Hans Hoes. In de muzikale voorstelling gaat een leven in een roerige nacht aan de ‘oude’ Ramses voorbij. Een rijk leven, een mooi leven, een avontuurlijk leven, een verdrietig leven. Je ziet de zwerftocht van de jonge Ramses door Amsterdam, op zoek naar liefde, die hij uiteindelijk vindt in levenspartner Joop Admiraal (gespeeld door Thomas Cammaert) en zielsverwant Liesbeth List (gespeeld door Cindy Bell).

Lidewij Benus kruipt in de huid van zijn goede vriendin Edith. V&V Entertainment maakte eerder indrukwekkende personality musicals over Edith Piaf, Marlène Dietrich, Billie Holiday en Toon Hermans. De regie van ‘Ramses’ is in handen van Peter de Baan, maar ook Liesbeth List is als artistiek adviseur nauw betrokken bij met name de ontwikkeling van deze bijzondere voorstelling.
Categorie:
Tag(s):