vrijdag, 1. april 2011 - 13:58

Drie aanhoudingen in zaak dode man Pretoriusstraat

Amsterdam

De politie heeft de afgelopen weken twee mannen en een vrouw aangehouden in verband met het overlijden van een 54-jarige man in een woning aan de Pretoriusstraat op zondagmorgen 13 maart. Dit meldt de politie vrijdag.

Uitgebreid onderzoek
Na het aantreffen van het stoffelijk overschot deed de politie in de woning, waar vaak gasten verbleven, bijna een week lang onderzoek. Daarna volgde de aanhouding van een 29-jarige man uit Bulgarije, die later weer werd heengezonden. Vervolgens werd de 62-jarige bewoonster aangehouden, zij zit nog vast.

Arrestatieteam
Woensdagavond 30 maart, hield de politie met een arrestatieteam een 51-jarige man aan in de 3e Oosterparkstraat. Ook hij zit nog vast. De drie aangehouden personen verbleven allen in de woning waar het misdrijf heeft plaatsgevonden.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen die de bewoners van de woning perceel Pretoriusstraat 77-hs op zaterdag 12 maart 2011 hebben gezien en/of gesproken.

Ook mensen die anderszins informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met het onderzoeksteam via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):