maandag, 12. december 2011 - 8:00

Drie aanhoudingen na aantreffen dode man Barendrecht

Barendrecht

Het onderzoek naar de schietpartij in een bedrijfspand aan de Brugge in Barendrecht is in volle gang. In het pand werd een dode man aangetroffen.

'Zijn identiteit is nog onbekend. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij', meldt de politie maandag.

Zondag rond middernacht kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Brugge in Barendrecht. Politieagenten gingen direct op deze melding af en traden een bedrijfspand binnen. In het pand troffen zij vervolgens een dodelijk slachtoffer van een misdrijf aan. Zijn identiteit is nog onbekend. In het pand is ook een hennepkwekerij aangetroffen.

Aanhoudingen
Kort na de melding hield de politie een 34-jarige Rotterdammer aan. Zijn mogelijke betrokkenheid bij het misdrijf wordt nader onderzocht.

Maandagochtend rond 05.15 uur meldden zich twee mannen op het politiebureau Zuidplein. Het gaat om de eigenaar van het bedrijfspand, een 37-jarige man uit Barendrecht en een 48-jarige Rotterdammer. Beide mannen zijn aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij dit misdrijf.

Een team van rechercheurs is direct een grootschalig onderzoek gestart. De Forensi-sche Opsporing houdt een uitgebreid sporenonderzoek in en om het pand. Daarnaast worden getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. De bewoners in de directe omgeving worden dinsdag door middel van een brief geïnformeerd.

Getuigenoproep
Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die zondagavond rond het tijdstip van de schietpartij personen zich verdacht of ongewoon hebben zien ophouden rond het bedrijfs-pand aan de Brugge of in de nabije omgeving.

Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Meld hierbij dat het gaat om informatie over TGO Brugge. Alle informatie is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):