vrijdag, 29. juli 2011 - 21:03

Drie aanhoudingen tijdens Donderdag Meppeldag

Meppel

De tweede Donderdag Meppeldag is volgens de politie goed verlopen.

Het was erg druk in het centrum van Meppel en er hing een goede sfeer. Er zijn een aantal kleine opstootjes geweest die door bemiddeling van de politie zijn gesust.

Rond 03.00 uur heeft de politie een man aangehouden. De man was boos op een taxichauffeur omdat deze hem niet wilde meenemen, omdat deze al besproken was. De man was zo boos dat hij een fiets pakte en deze tegen de taxi gooide. De man kon kort daarna worden aangehouden en is ingesloten voor nader onderzoek.

Daarnaast is er een 23-jarige man uit Zwartsluis aangehouden. De man liep samen met een 23-jarige man uit Hasselt over het Galmanspad. De man had een dopsleutel in zijn hand en verklaarde ruzie te hebben en zich te willen verdedigen. Beide zij hierop aangehouden. De man uit Zwartsluis is militair en daarom overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee. De man uit Hasselt is later in vrijheid gesteld. Toen hij buiten op het parkeerterrein van het politiebureau liep, schold hij een agent uit voor “Kankelijer” en sprintte weg. Hij kon kort daarna alsnog worden aangehouden voor het beledigen van de agent. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):