vrijdag, 2. december 2011 - 10:25

Drie doden Badhoevedorp vermoedelijk gezinsdrama

In het onderzoek naar de drie stoffelijke overschotten, die donderdag werden aangetroffen in Zaandam en Badhoevedorp, is naar voren gekomen dat er geen aanleiding is om te denken dat het niet om de drie bewoners van de woning aan de Akerdijk in Badhoevedorp gaat. Dit heeft de politie vrijdag laten weten.

'Het gaat om een 69-jarige man, zijn 68-jarige vrouw en hun 36-jarige zoon', aldus de politie. Het lichaam, dat donderdagochtend bij de flat aan het Perim in Zaandam is gevonden, is van de 69-jarige vader van het gezin. Vermoedelijk heeft de man suïcide gepleegd.

De twee personen die in de woning aan de Akerdijk zijn aangetroffen, zijn door geweld om het leven zijn gekomen. Dit bemoeilijkt een directe identificatie.

Wat er precies gebeurd is in de woning wordt onderzocht. De politie voert een buurtonderzoek uit, daarnaast wordt door de forensische opsporing een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd.

De politie is gisteren een Team Grootschalige Opsporing gestart naar aanleiding van de twee incidenten. Er wordt met een team van ongeveer 20 mensen gewerkt aan de zaak.
Provincie:
Tag(s):