zondag, 5. juni 2011 - 14:57

Drie gewonden bij steek- en vechtpartij Delfzijl

Delfzijl

Bij een steek- en vechtpartij in de havenstad zijn zondagmorgen drie personen gewond geraakt. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Omstreeks 04.15 uur reageerden agenten op een melding van een vechtpartij op het Molenbergplein in Delfzijl. Het bleek dat een 28-jarige man uit Delfzijl hierbij gewond was geraakt. Hij was met een kapotte fles in zijn gezicht gestoken.

Het slachtoffer werd met een snijwond in zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Al gauw werd duidelijk dat het gevecht zich had voortgezet in een pand aan de Singel in Delfzijl. Daar troffen agenten een 32-jarige Delfzijlster aan die ook gewond bleek te zijn. Hij had een hevig bloedende snijwond in zijn arm. Ook hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

In de omgeving troffen agenten een 24-jarige man uit Delfzijl aan. Hij bleek een snijwond in zijn vinger te hebben. Hij wenste geen enkele bemoeienis van de politie. De politie zette de omgeving van het pand aan de Singel af en stelde een onderzoek in.

Er werden twee messen in en nabij de woning aangetroffen. De messen werden door de forensische recherche veiliggesteld voor sporenonderzoek. De politie heeft een 21-jarige man uit Delfzijl aangehouden als verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident. Hij moest mee naar het politiebureau en werd ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat.

De politie heeft nog geen idee was er zich precies heeft voorgedaan en wat de aanleiding is geweest voor de geweldsuitbarsting. De politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):