zondag, 6. november 2011 - 13:23

Drie gewonden na botsing tegen tankstation langs A9

Heemskerk

Zondagochtend zijn drie personen gewond geraakt nadat een auto tegen de pui van een tankstation langs de A9 bij Heemskerk was gebotst. Dit heeft een woordvoerder van de politie zondag laten weten.

Door nog onbekende oorzaak reed de personenauto rond 11.00 uur tegen de winkel van het benzinestation Twaalfmaat, gelegen aan de A9, aan gereden.

Drie gewonden
Hierbij raakte drie mensen gewond: de bestuurder, een 51-jarige man uit Vianen, zijn passagiere, een 52-jarige vrouw uit Vianen, maar ook een 48-jarige Amsterdammer raakte gewond.

Vuilnisbak
De Amsterdammer werd geraakt door een grote afvalbak, die als gevolg van de aanrijding door de lucht vloog en op de rug van de Amsterdammer terecht kwam. Alle gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel de winkel als de personenauto liepen de nodige schade op.
De afd. Verkeersondersteuning heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de aanrijding.

De bestuurder zelf gaf aan dat hij het vermoeden had dat zijn remmen niet werkten. De oprit naar het benzinestation is voorlopig afgesloten in verband met de schade aan de winkel.

De politie heeft bij de bestuurder een blaastest waaruit bleek dat de bestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde.
Provincie:
Tag(s):