zondag, 8. mei 2011 - 10:42

Drie gewonden waarvan 17-jarige ernstig bij aangestoken brand woning Dordrecht

Dordrecht

In de nacht van zaterdag op zondag ontstond rond 02.15 uur een uitslaande brand in een woning aan de Jagerweg in Dordrecht. ‘Hierbij is zijn drie gewonden gevallen waarvan één ernstig’, meldt de politie zondag.

In de woning ontstond in de nacht van zaterdag op zondag 8 mei rond 02.15 uur een uitslaande brand. Twee van de bewoners, een 47-jarige man en een 48-jarige vrouw, verlieten zelf het pand en zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ernstig gewonde
De 17-jarige zoon van het echtpaar werd door de brandweer uit de woning bevrijd en raakte ernstig gewond. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische hulp waarna ook dit slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De brand was rond 02.45 uur meester. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar. De twee naastgelegen woningen liepen rookschade op.

Brandstichting
De politie gaat er van uit dat er sprake is van brandstichting. Ze neemt de zaak serieus op en heeft een Team Grootschalige Opsporing van 25 mensen opgezet dat de zaak onderzoekt.

Medewerkers van de Unit Forensische Opsporing doen een (sporen)onderzoek in en om de woning. Daarnaast heeft de politie een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld.

De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen die anderszins informatie hebben die helpt in het onderzoek. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of 0800-7000 (anoniem).

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):