vrijdag, 6. mei 2011 - 18:25

Drie man aangehouden wegens belediging

Arnhem

De politie in Arnhem heeft in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 mei drie mannen in het centrum van Arnhem aangehouden wegens belediging.

Rond half drie werd een 40-jarige Arnhemmer aangehouden op de Korenmarkt in Arnhem. Hij was in kennelijk beschonken toestand en zou daar het uitgaanspubliek lastigvallen. Toen agenten hem bevolen om te vertrekken, beledigde hij de agenten. Daarop werd hij aangehouden.

Rond hetzelfde tijdstip kreeg een 49-jarige Arnhemmer op de Pauwstraat ook een vordering om te vertrekken. De man zou in kennelijk beschonken toestand andere horecabezoekers lastigvallen. Toen hij weigerde het uitgaansgebied te verlaten hij een bekeuring. Vervolgens begon hij de betreffende agent te beledigen en werd hij aangehouden.

Rond half vijf spraken meerdere omstanders surveillerende agenten aan over een groep jongens die kennelijk ruzie aan het zoeken waren. Enkele jongens uit dit groepje werden hierop aangesproken door de agenten en werden zij gevorderd om te vetrekken. Zij gaven hier gehoor aan. Een 25-jarige man uit Arnhem gaf ook gehoor aan de vordering maar daarbij beledigde hij een van de agenten. Daarop werd hij op de Rijnstraat aangehouden.
Provincie:
Tag(s):