donderdag, 21. juli 2011 - 9:35

Drie mannen aangehouden na steekpartij

Rotterdam

Een ruzie tussen bekenden in Rotterdam liep woensdagavond uit de hand en mondde uit in een steekpartij. Politieagenten hielden drie mannen aan.

Rond acht uur kregen de mannen ruzie op het stationsplein. Na een woordenwisseling trokken ze messen en staken elkaar een aantal maal.

Passanten zagen dit en waarschuwden de politie. Zij gaven het signalement van de mannen door en gaven aan dat één van hen in de richting van de Beukelsdijk was gelopen. Op de Beukelsdijk zagen de agenten een man die aan het opgegeven signalement voldeed.

Ze spraken hem aan en zagen dat hij twee wonden had. Vervolgens is de 37-jarige inwoner van Vlaardingen overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling aan zijn verwondingen is hij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Bij het politiebureau stonden op dat moment nog twee mannen. Eén van hen had ernstige verwondingen aan zijn armen. Deze 31-jarige Rotterdammer is naar het Erasmus MC gebracht voor behandeling. Zijn plaatsgenoot is ter plaatse behandeld. Beide mannen zijn aangehouden en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Rechercheurs hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de steekpartij. Ook wordt onderzocht wat er exact gebeurd is.
Provincie:
Tag(s):