maandag, 13. juni 2011 - 9:23 Update: 08-07-2014 0:27

Drie TMF Awards voor Ben Saunders

Amsterdam

Ben Saunders heeft zondag maar liefst drie TMF Awards in de wacht gesleept.

De zanger won awards in de categorieën Beste Man en Beste Live Act. Daarnaast mocht hij de TMF Borsato Award in ontvangst nemen.

De Javakade in Amsterdam stond met ruim 10.000 bezoekers volledig in het teken van de TMF Awards 2011. Ben Saunders kwam als grote winnaar uit de bus. Hij won awards in maar liefst drie categorieën, hij nam zowel de Beste Live Act, Beste Man als ook de TMF Borsato Award mee naar huis.

Ook broer Dean Saunders werd verrast met een prijs. Weliswaar geen TMF Award, maar de zanger kreeg wel een gouden plaat voor zijn ‘You and I Both’ uitgereikt van Lieke van Lexmond en droeg de prijs op aan zijn ouders.

Dennis Weening stond tijdens de opening van het TMF Awards Festival op de mainstage samen met DJ Billy The Klit opende hij het festival met het officiele TMF Awards Festival Anthem ‘Don’t Be Shy’.

De Jeugd van Tegenwoordig, Chuckie, Ben Saunders Go Back To The Zoo, Kane, Don Diablo ft. Dragonette, Keizer en The Partysquad ft. The Opposites, Sef, Gers & Dio gaven optredens op de TMF Mainstage.

MakeBelieve, Dean Saunders, A Silent Express, Fouradi en Mr. Polska waren te zien op de DELL Superchart Stage.

Op de Totally Summer Stage stonden Sunnery James & Ryan Marciano, Daniel Lippens, Billy The Klit, Vato Gonzalez & MC Tjen, Bassjackers, Alvaro en Michael Mendoza achter de decks.

TMF AWARDS 2011 WINNAARS:
BESTE LIVE ACT: Ben Saunders
BESTE VIDEO: The Partysquad & Reverse ft. Gers, Adje & Jayh - Ik ga hard
BESTE MAN: Ben Saunders
BESTE VROUW: Caro Emerald
TMF BORSATO AWARD: Ben Saunders
TMF SUPERCHART AWARD: Tiësto - C'mon (Catch 'em by suprise)
TMF PURE AWARD: Keizer
TMF DANCE AWARD: Chuckie
|
Categorie:
Tag(s):