zaterdag, 30. april 2011 - 16:43

Driejarige peuter rijdt met auto vrouw aan op vrijmarkt

Delden

Een driejarige peuter heeft in het Twentse Delden op Koninginnedag op de vrijmarkt rijdend in een auto een 58-jarige vrouw aangereden. Dit heeft de politie zaterdag laten weten.

Bij het bijzondere ongeval dat rond 13.15 uur gebeurde in de Langestraat heeft een 58-jarige vrouw uit Delden ernstig beenletsel opgelopen. 'Zij is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis', meldt de politie.

Motor van auto gestart
In de Langestraat in Delden werd ‘s ochtends een rommelmarkt gehouden. Tijdens het opruimen van de rommelmarkt heeft een 3-jarig kind uit Delden kans gezien om een auto, waarin de overgebleven marktgoederen werden gepakt, te starten.

Hierdoor schoot de auto enkele meters naar voren. De auto kwam met een klap tot stilstand tegen een hekwerk. Een 58-jarige vrouw uit Delden die hier stond raakte met haar benen tussen de auto en het hekwerk bekneld.

Zij is met ernstig beenletsel per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de Politie Twente onderzoekt de nadere toedracht van dit ongeval. Vele bezoekers van de rommelmarkt waren getuige van dit ernstige incident.
Provincie:
Tag(s):