donderdag, 13. januari 2011 - 8:50

Drukke ochtendspits door regen en ongevallen

Amsterdam

Het is druk op de Nederlandse wegen door regen en ongelukken. Een ongeluk op de A10 Ring Oost zorgt donderdagochtend voor veel vertraging rond Amsterdam.

Door het ongeval zijn bij Diemen twee rijstroken dicht. Daardoor hoopt het verkeer bij de afrit Volendam op. Verkeer naar Den Haag/Utrecht kan beter via de A1/A9 rijden en verkeer vanuit Zaandam kan beter via de Ring west rijden, aldus de verkeersdiensten.

Ook op de A16 bij Dordrecht zorgt een aanrijding voor de nodige problemen tussen Breda – Rotterdam. Tussen het knooppunt Ridderkerk-Noord en de Van Brienenoordbrug werd de rechterrijstrook afgesloten en de andere kant op richting Breda is de linkerrijstrook bij Dordrecht afgesloten.

Rond 08:30 uur is er door het ongeval een file ontstaan van 8 kilometer met ruim een half uur vertraging tussen Zwijndrecht en de Van Brienenoordbrug. Richting Breda is er een omleiding ingesteld voor het verkeer richting Antwerpen.

Rond half negen zijn er 88 filemeldingen die goed zijn voor 370 kilometer file. Dat betekend dat het opnieuw een drukke spits is.
Provincie:
Tag(s):