woensdag, 2. maart 2011 - 10:43

Echtgenoot gearresteerd in onderzoek dode vrouw Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

De politie heeft woensdagochtend een 35-jarige man uit Kaatsheuvel gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van zijn 34-jarige vrouw uit Kaatsheuvel.

Het slachtoffer kwam in de nacht van zaterdag 18 december op zondag 19 december 2010 door een misdrijf om het leven.

In die bewuste nacht kwam omstreeks 00.45 uur bij de gemeenschappelijke meldkamer de melding binnen over een bewusteloze vrouw. Het slachtoffer lag de achtertuin van haar woning aan De Eem in Kaatsheuvel. Agenten en ambulancepersoneel hebben nog levensreddende handelingen verricht. De 34-jarige vrouw was echter overleden.

Op basis van het onderzoek op de plaats van het delict ontstond het vermoeden dat er sprake was van een misdrijf.

Een 25 leden tellend Team Grootschalige Opsporing (TGO) was sindsdien bezig met het onderzoek naar dit misdrijf. Het onderzoek werd geleid door een officier van justitie en werd met de nodige zorgvuldigheid uitgevoerd. Hierbij werden de verschillende mogelijkheden onderzocht over wat er zich had afgespeeld. Het onderzoek leidde in de richting van de echtgenoot van het slachtoffer. De 35-jarige man werd woensdag 2 maart 2011 gearresteerd. Hij is in het belang van het verdere onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.

In en rond de woning stellen technisch rechercheurs een aanvullend forensisch onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):