dinsdag, 18. januari 2011 - 23:47

Echtgenoot weet niets van scheiding en mishandelt vrouw

Heiloo

De politie heeft maandagavond een rond 19.50 uur een 42-jarige man uit Heiloo aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw ernstig te hebben mishandeld.

De vrouw des huizes had een scheidingsprocedure in gang gezet zonder medeweten van haar echtgenoot en had inmiddels al een andere relatie. Zij was van plan dit haar echtgenoot te vertellen, maar nog voordat zij dat kon doen kwam haar man hier op eigen gelegenheid achter. De man was zo boos dat hij zijn vrouw meerdere vuistslagen in het gezicht gaf en haar haar met de dood bedreigde.

Later arriveerde ook de vader van de man in de woning. De 75-jarige vader zou samen met zijn zoon de vrouw tegen de muur hebben gedrukt. Uiteindelijk is de vrouw door de twee mannen het huis uit zijn gezet. Hierbij kreeg ze een trap in haar rug van haar 75-jarige schoonvader.

Daarop is de vrouw met haar nieuwe vriend voor aangifte naar het politiebureau gegaan. Vanwege haar letsel verwees de politie de vrouw door naar de huisartsenpost, maar de vrouw viel flauw en is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zij heeft bij de mishandeling vermoedelijk een gebroken jukbeen opgelopen.

De beide mannen werden aangehouden. De 42-jarige man werd in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):