donderdag, 18. augustus 2011 - 19:38 Update: 08-07-2014 0:29

Eerste blik: Jaguar C-X16

De Jaguar C-X16 concept car maakt zijn wereldwijde debuut op 13 september tijdens de Internationale Automobil Ausstellung in Frankfurt (IAA).

De C-X16 werd ontworpen door hetzelfde team dat de Jaguar XJ, XK en XF produceerde, onder leiding van Design Director Ian Callum. Het concept toont hoe toekomstige Jaguar sportauto’s eruit kunnen zien, en zet de toon in zijn klasse als het gaat om design, rijdynamiek en technologie.

Toen de C-X16 zijn voltooiing naderde, vertelde Ian Callum: “Belangrijke Jaguars zijn altijd mooi en vernieuwend en werpen een blik op de toekomst. De C-X16 concept car heeft ook de potentie om dat te doen, en tegelijk te verrassen, prikkelen en stimuleren.”

Adrian Hallmark, Global Brand Director Jaguar Cars vulde aan: “Jaguar heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. De C-X16 toont de diepte van onze ontwerp- en engineeringcapaciteiten om deze toekomstplannen werkelijkheid te maken. Ik kijk ernaar uit om deze nieuwste, spannende ontwikkeling tijdens de IAA met iedereen te delen.”
Categorie:
Tag(s):