dinsdag, 8. februari 2011 - 13:12 Update: 08-07-2014 1:00

Eerste gesprek Cruijff en clubleiding Ajax achter de rug

Amsterdam

(Elfvoetbal) Johan Cruijff keert nog niet terug bij Ajax in een officiële functie. De clubleiding en ledenraad van de Amsterdammers kwamen maandagavond niet tot een akkoord.

Het idee van de ledenraad was om Cruijff zitting te laten nemen in een technisch platform van de club, dat onder meer beslist of er een nieuwe technich directeur moet komen of dat de hoofdtrainer het aan- en verkoopbeleid mag bepalen.

De ledenraad wil later deze week nog eens met de clubleiding om tafel om te praten over een terugkeer van Cruijff bij Ajax. De 63-jarige oud-speler en trainer van de club werkte sinds zijn vertrek in 1987 niet meer voor de Amsterdammers.

Update 16.00 uur
Johan Cruijff heeft inmiddels een eerste gesprek met de clubleiding van Ajax achter de rug, meldt Novum. De legendarische nummer 14 sprak dinsdag met onder anderen algemeen directeur Rik van den Boog. Of ook voorzitter Uri Coronel is aangeschoven wilde de woordvoerder van de club niet zeggen.

Over de inhoud van het gesprek werden eveneens geen mededelingen gedaan. Wel komt er een vervolggesprek. Een datum daarvoor is nog niet geprikt.
Categorie:
Tag(s):